THE DAILY

THE DAILY Livraison à domicile!

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 415 reviews
7 Jan 2021 at 23:53 Top
7 Jan 2021 at 1:31 Sorry maar we hebben 2 keer gebeld de eerste keer kwamen jullie te vroeg das goed maar de tweede keer was het meer dan uur te laat en eten trok op weinig sorry hoor maar we geven onze eerlijke mening mvg
6 Jan 2021 at 20:27 Om 18u besteld om 20:30 aangekomen ? Helft van de bestelling le3n.
6 Jan 2021 at 0:31 1curruworst te weinig grote friet te weinig en 1,5uur onderweg
4 Jan 2021 at 10:34 Koerier niet goed bekend met de huisnrs in Beveren
3 Jan 2021 at 18:34 Goede service en lekker
31 Dec 2020 at 4:18 We hebben al 3 keer besteld deluxe menu. helaas is het al 3 keer dat we ons eten koud toekrijgen. We dachten iedere keer dat we opnieuw bestelden van misschien is het deze keer niet koud. Maar dit probleem blijft zich herhalen. Jammer
28 Dec 2020 at 23:58 Ik had mijn huisnummer juist ingegeven en het eten was naar de verkeerde huisnummer... vervolgens belde de bezorger en kon geen nederlands... toen ik hem probeerde uitleggen waar hij moest zijn stond hij in de foute straat eten was dus ondertussen al koud
26 Dec 2020 at 20:39 Perfect
25 Dec 2020 at 19:22 Eten is steeds lekker. Komt ook optijd MAAR elke keer belt de bezorger meerdere malen op de bel zeer kort achter elkaar... wij zijn niet doof!! Op 10sec zijn we aan de deur. Plus dat de bezorger stond telefoneren....
21 Dec 2020 at 8:24 Altijd de juiste zaken die geleverd worden voor een correcte prijs. Levering steeds op een zeer vriendelijke manier en met inachtname van de Covid-regelgeving! Top!
20 Dec 2020 at 19:34 Lang wachten meer dan 1uur een half. Dan aangekomen en er zat veel niet bij wat wel besteld online en betaald was ,koude frieten. Dan gebeld voor de ontbrekende dingen wat binnen 10min. Ging zijn..niet dus.en dan vonden ze het adres niet. Enz.. :(